OM ERSS

Hvordan startede det hele egenlig?

HISTORIE

Om erss

I 2019 beslutter Esther at opsige sit job som rengøringsassistent. Hun stifter firmaet ”ERSS” en forkortelse af ” Esthers Rengøringsservice ” i Agerbæk.

I dag kan hun tilbyde hendes kunder den bedste service og kundeoplevelse med værdifuld erfaring fra hendes tidligere rengøringsstillinger.

Esther er oprindelig fra Myanmar (Burma) og uddannet SOSU fra Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg og har arbejdet som SOSU assistent hos Esbjerg Kommunes hjemmepleje.

Erss er etableret

ERSS' service

I dag kan hun tilbyde hendes kunder den bedste service og kundeoplevelse med værdifuld 7,5 års erfaring fra hendes tidligere rengøringsstillinger.

Esther har en baggrund som SOSU assistent hos Esbjerg Kommunes hjemmepleje.

Min baggrund

Jeg hedder Esther Tial. Oprindeligt stammer jeg fra Burma. Jeg kom til Danmark i 2008, da min mor, mine to mindre søskende og jeg blev familiesammenført med min far, der to år tidligere kom til Esbjerg som kvoteflygtning.

Efter folkeskolen tog jeg en uddannelse som social- og sundhedshjælper og blev færdig i 2016. Herefter arbejdede jeg 2 år i ældreplejen i Esbjerg Kommune. I sommeren 2018 flyttede jeg fra en lejlighed i Kvaglund til et hus i Agerbæk sammen med min mand og vores tre børn, hvor vi er meget glade for at bo.

Jeg har senest arbejdet med forskellige ting, bl.a. i rengøringsfirmaer, som rengøringassistent og serviceassistent. Nu har jeg stor lyst til at være selvstændig, så derfor er jeg startet et rengøringsfirma.

Vores hold

Mød med nogle af vores team

Esther Tial

Indehaver

Van Neih Iang

Kontormedarbejder

Ngun Thluai Mang

Medarbejder