Hvad ERSS gør bedst for dig?

Hvis du vide mere om mig, er du på det rigtige sted. Læs, hvordan jeg har formået at gøre rent hos dig eller i din virksomhed hurtigt og effektivt.

hvad jeg lægger vægt på?

Kvalitet

Jeg bestræber mig på altid at levere samme høje kvalitets- og serviceniveau. Arbejdet udføres grundigt og omhyggeligt efter kundens ønske.

Loyalitet

Jeg går meget op i samarbejde, dialog, fleksibilitet, loyalitet og ærlighed. Også et godt personligt forhold til mine kunder. Jeg er loyal overfor mine kunder. Loyalitet overfor mine samarbejdspartner er grundfæstet i min forretningsmodel.

Ansvarlighed

Ansvarlighed er i min forretningsmodels DNA. Selvfølgelig opfører jeg mig ansvarligt for mit arbejde. Som en troværdig skatteyder i Danmark, overholder jeg ansvarligt alle de offentlige krav til fx moms, skat m.m.

Pålidelighed

Rengøringsarbejdet er enkelt, men det bliver kun udført og gjort rent ordentligt, hvis man har et pålidelig firma og pålidelige medarbejdere, som du trygt kan invitere ind i dit hjem eller firma.

Tryghed

Så snart du vælger mig stå for din rengøring, kan du stole på mig 100% og opnår du tryghed, fordi vi lærer hinanden at kende, og du slipper for at møde nye ansigter hver gang. Det betyder meget for mig, at du er glad, tryg og tilfreds med min service. Derfor har jeg løbende kvalitetskontrol og effektiviseringsfokus, hvor ‘kunden er i centrum‘.

Respekt

Det er meget vigtigt for mig at vise respekt for kollegaer, kunder og deres forretning. Derfor holder jeg mine løfter overfor kunder, kollegaer og andre. Jeg stræber efter langsigtede relationer med mine kunder.

Vision, Mission og Værdier

ERSS er rettet mod private, erhverv og institutioner. Efter at have arbejdet som rengøringsassistent har jeg  gjort flere observationer. Huse, lejligheder og lokaler blev ofte beskadiget og beskidte. Dette skyldtes, at rengøringen var overfladisk og ikke grundig nok.

VISION

At være en førende og pålidelig rengøringsservicesudbyder af innovative og effektive rengøringsløsninger, der bidrager til at minimere brugen af ​​sekundære og tertiære kemimaterialer og gøre en forskel for klima og arbejdsmiljø.

MISSION

At levere den højeste kvalitet rengøringsservice, stå til rådighed ved at overgå vores kunders forventninger. At give kunden den mest bekvemme, sikre og omkostningseffektive rengøringsservice.

VÆRDIER

Jeg holder, hvad jeg lover. "At blive nummer ONE i rengøringsservice". At udbyde rengøringsløsninger, som forbedrer menneskers sundhed og velvære. At skabe et rent og sikkert miljø og gøre dit hjem til et bedre sted.

Performance

Fleksibelt arbejde

Bæredygtighed

I mit arbejde...

Mine kunder behandles altid med respekt og integritet.
Det er min DNA at værdsætte ærlighed, integritet og punktlighed i mit arbejde.
Jeg gør mit job rigtigt første gang.
Ærlighed, tålmodighed, vedholdenhed er også en del mit arbejde.
Kvaliteten og effektiviteten af ​​mit arbejde forbedres løbende.

Det er det, hvad jeg står for

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Svar: Esthers rengøringsservice’s hovekontor ligger i Agerbæk.

Svar: Det er en forkortelse og står for Esthers rengøringsservice. 

Svar: Den blev etableret i 2019.

Svar: Det er gratis at kontakte ERSS.

Svar: Esthers rengøringsservice er et personlig ejet mindre virksomhed, ejet af Esther Tial

Svar: Der er en formular på hjemmesiden, du bedes udfylde hvis du er interesseret i at få tilbud. Eller ring til mig på 42 43 54 31.

Svar: Det er muligt at parkere i nærhed af kontoret, og der er parkeringspladser for gæster.

Svar: Ja, man kan få tilbud som privatkunder.

Svar: Ja, man kan booke et uforpligtende personligt møde.

Svar: Ja, det er muligt at køre rundt med kørestol ved kontoret.

ERSS dækker hele området i og omkring Sydjylland.

Kontakt mig for et uforpligtende og ekstraordinært gode tilbud. Få et godt tilbud allerede idag.